Ga naar hoofdinhoud

Inschrijvingsmomenten: Aanmeldingsticket verzilveren

De aanmeldingsperiode is afgelopen. Om het aanmeldingsticket te verzilveren, kan u langskomen op één van de inschrijvingsmomenten. Uw inschrijving is definitief na ondertekening van het formulier op school.

  • dinsdag 16 mei van 17.00 uur tot 20.00 uur
  • woensdag 24 mei van 16.00 uur tot 20.00 uur

Om alles vlot te laten verlopen, vragen we om in te schrijven op één van de tijdsloten via deze link.

Reserveer zeker jouw plaats!

Op het inschrijvingsmoment gaan we onderstaande info vervolledigen:

  • controle administratieve gegevens
  • namen (max. 2) van mogelijke klasgenoten
  • de correcte studiekeuze

Spijtig genoeg zijn er meer aanvragen dan plaatsen en kunnen we voorlopig niet alle aangemelde leerlingen een plaats toekennen.

Eerst worden de voorrangsgroepen (broers/zussen en kinderen van personeelsleden) uit het aanmeldingssysteem gehaald. Zij krijgen sowieso een ticket. Voor de overige vrije plaatsen kent een computeralgoritme, een digitale kinderhand zeg maar, aan elke aangemelde leerling een rangnummer toe. Ook de eventuele plaats op de wachtlijst wordt toegekend op basis van dit rangnummer. Deze wachtlijst blijft gelden tot en met de vijfde schooldag van oktober.

Als u toch niet wenst over te gaan tot inschrijving, laat dit dan zo snel als mogelijk weten! Een leerling van op de wachtlijst kan zijn aanmelding dan verzilveren.


Opmerking: Inschrijven zonder aangemeld te hebben

U kan uw kind ook nog fysiek inschrijven op school zonder aan te melden vanaf dinsdag 16 mei na afspraak, maar deze inschrijvingen komen automatisch op de wachtlijst terecht. Schrijf jouw kind via deze link (Eerste jaar 2023-2024) in. Neem hiervoor steeds contact op met de school.